pár fotek jsem ještě fotil, ale už jich není moc a nejsou tak kvalitní, tady ty jsou asi ty nejlepší třeba bude kámoš Strouhal tak hodnej a ještě tu něco dá (já to neumím )
ty jo, teď už ani nevím, jestli to bylo v Mall of the Emirates nebo v Dubai Mall, nějak mi to splynulo škoda je ale, že ta nejlepší fára mají šejci ve svých rezidencích, kam se nikdo nedostanem takže musíš mít štěstí, abys na něco exkluzivního narazil, já se třeba těšil na veyron a nic btw kamarádka, co tam studuje na univerzitě mi říkala, ať se zajdu podívat na školní parkoviště, že je to prý showroom jak sviňa prý astony, ferrari, bentley atd, ae mě nezbyl čas ae stačí mi jen, když se podívám na její facebook a najdu spolužáky v přátelích všichni slr, mustangy, corvetty, x6, range rovery, porsche atd - neskutečné
jojo tak tak... ja byl v obojich mallech a nic tam nebylo ale i tak jsem tam toho videl docela dost ale nejel jsem tam abych vyhledaval auta, me nejvic fascinuje to mesto jako takovy, je to tam strasna pecka
You can sleep in your car but you can't race your house...