Takze kdyz Niquit odsoudil ty hodinky rika to neco spatneho na jeho charakteru chapu to dobre? protoze kdyby to bylo kladny ten tvuj nazor tak bys to napsal
Jop moje řeč, bez hodinek ani ránu. Můžeme tento topic nechat a zaměřit ho na hodinky běžnější i cenově dostupnější. Jinak už se chystá i sekce do magazínu o hodinkách.
Partnerem této sekce bude internetový obchod ehodinky.cz
tak ono jeden ,,prestizni,, cesky casopis o hodinkach ten topic co sem zalozil o hodinkach a autech s duverou pouzil... na muj email prislibili spolupraci, ale samozrejme pokracuji v ,,cerpani zdroju,, podobnym zpusobem...nebot to co nabidli to uz nebylo ani ochytnicke divadlo...
Tak já osobně si myslim že hodinky neurčují charakter člověka (i když určitým podílem samozřejmě ano) ale spíš jeho společenské postavení. Tady jenom tak informačně moje . Nejsou to žádné střely ale jsem s nima maximálně spokojen
(spíš takovej spam) Moc to s hodinka k supersportům nesouvisí, ale třeba to někoho bude zajímat Pokud nepatříte k těm, co hodinky odsuzují a nějaké vlastníte, možná je najdete i ve filmu: http://watchesinmovies.info/
MC12 Tourbillon Chronograph: Hodinky jsou vyrobeny k vozu Maserati MC12, mají vpředu i vzadu odhalený strojek a mají slavnou modro-bílou kombinaci. Cena je závratně vysoká jedná se o 230 000 eur!!! Dnes tedy 6 072 000 korun, v době kdy byly hodinky na prodej stály podle kurzu až 6900000 korun (limitovaná série 150 kusů).