já byl v Monacu v září 2008 a viděl jsem tam kolem 45ti Ferrari (F430, 550 Maranello, 360 Modena, 360 Spider, 599GTB, 456GT, F430 Scuderia a pak nějaký starší modely.....), pak na parkovišti za casinem stálo 21 Maserati (Spyder, Merak, Ghibli, Quattroporte, Granturismo, Shamal a starý 4Porte), 4 Astony (DB9, V8), Alfu 8C, SLR, 3 Phantomy, Bentley Azure, Carreru GT, Porsche GT3 a jenom jedno Lamborghini Gallardo.......no bylo to hezký vidět tolik supersportů za 1 den.....ale čekal jsem trochu víc.....třeba Veyrona, Zondu, Enzo, CCX,.......ale i tak se mi tam líbilo
tak par fotek je na www.world-supercars.com jinak nemam zkusenosti s vkladanim fotek sem na forum, kdyztak nekdo reknete, ja vam je poslu na mail nebo pres ICQ a vy je sem muzete vlozit
Dudus:Zaregistruj se na www.photobucket.com a buď fotky nahrávej 640x480 a vkládej IMG code a nebo fotky nahraj v jakékoliv velikosti ,označ fotky jaký chceš dát ,pak dej Generate HTML and IMG code a zkopíruj třetí code.
Jestli se ti s tím nechce dělat,tak mě ty fotky pošli na mejl hotjirka@seznam.cz a já je sem hodím.
jirka
Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně webu, kontaktujte mě přes Soukromé Zprávy tady na foru nebo na e-mailu marik.jiri@czechexotics.com
Tak zejtra odjíždim na velkou tour... Barcelona, Costa Brava, Marseille, Saint Tropez, Nice a celá tour končí ve státě Monaco. Mám celkem 12GB místa na fotky. Takže doufám že to bude skvělý, zatim moje největší spotterská tour! Auta ve který doufám: SLR Stirling Moss (měli by se tam pohybovat 3 na tý trase co jedu) CCX (pohybuje se po riviéře) Veyron (semtam se ukáže u casina v Monacu) Kolona 4 Lamb (taky teritorium Monaco) Enzo, 599GTO (Enzo se semtam ukazuje v přístavu, kde taky má stát perleťový bílý GTO a jeho majitel má i MC12, dál tam bylo vidět i červený GTO v Monacu)
nahodou, po tech predchozich extempore typu hyundai za tri mega ci supra do kazde rodiny ma ted dotycny sanci napravit si reputaci, samozrejme pokud dokaze adekvatne zkrotit svuj you can.canon. eos digital. canon eos 400d