Tak konecne jsem nahral naky ty fotky aut z Londyna , nejaky To Murci SV, Rollsy, Maybachy, Astoni, eFka atak ) Jen trosku jeblej blog takze mi sam od sebe komprimuje fotky takze to nekde vypada brutalne preostrene ale neni to fotkou ale komprimaci co dela blog..Do budoucna nejak tento problem snad vyresim ale ted uz sem na to nemel nervy. fotky zde: www.sucharblog.blogspot.com
jakub0040 píše:Nie je to trochu slabe na londyn, ci to este neni vsetko?
Rolls Royce Wraith, Drophead Coupé, 9x Ferrari California, 458 Italia, F12 Berlinetta, FF, F50, Enzo, 250 GTO, 50x Jaguar XKR-S, 20x Maserati, Bugatti Veyron Super Sport, 37x Audi R8, Ford Mustang GT, Ford GT, Aston Martin - 50x DBS, 35x Vantage, 10x Vanquish, 2x One-77, Lamborghini Tronventador, Murcielago Hamann. No jo až také slabé sa mi to nezdá. Ale ďalšie fotky (i keď ich nie je vela) pridám asi v pondelok.
jakub0040 píše:Nie je to trochu slabe na londyn, ci to este neni vsetko?
Rolls Royce Wraith, Drophead Coupé, 9x Ferrari California, 458 Italia, F12 Berlinetta, FF, F50, Enzo, 250 GTO, 50x Jaguar XKR-S, 20x Maserati, Bugatti Veyron Super Sport, 37x Audi R8, Ford Mustang GT, Ford GT, Aston Martin - 50x DBS, 35x Vantage, 10x Vanquish, 2x One-77, Lamborghini Tronventador, Murcielago Hamann. No jo až také slabé sa mi to nezdá. Ale ďalšie fotky (i keď ich nie je vela) pridám asi v pondelok.
Tak to je paráda, jak dlouho jsi tam byl? Těším se na fotky.
Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně webu, kontaktujte mě přes Soukromé Zprávy tady na foru nebo na e-mailu marik.jiri@czechexotics.com
Kubos93 píše:Něco mi smrdí na těch autech, co údajně tvůj kamarád viděl
Pre Londýn úplne 'common'.
Tak...common...250 GTO?...za celej rok jsem neviděl jedinou fotku z Londýna...50x DBS za den? to je i na Londýn moc...a že by viděl jen dvě lamba a jedno FF? že by viděl takové klenoty jako Enzo, One-77 atd a neudělal jedinou fotku? že by mu všechny ujeli?..To by byl docela smolař roku Z toho co jsi popsal by za jeden den ( z čehož uvažuju, že při tom zájezdě byli jeden den v Londýně) viděl něco kolem 200 superaut...v jeden den enzo,veyron ss, 2x one-77,f50 a 250gto...Můj názor..že tu někdo někoho tahá za nos
Vyhladaj si na youtube supercars of london a uvidis ze je to mozne, a este, roman, zabudol si napisat kolko aventadorov videl, to je asi najbeznejsi supersport v londyne.
Pre Londýn úplne 'common'.
Tak...common...250 GTO?...za celej rok jsem neviděl jedinou fotku z Londýna...50x DBS za den? to je i na Londýn moc...a že by viděl jen dvě lamba a jedno FF? že by viděl takové klenoty jako Enzo, One-77 atd a neudělal jedinou fotku? že by mu všechny ujeli?..To by byl docela smolař roku Z toho co jsi popsal by za jeden den ( z čehož uvažuju, že při tom zájezdě byli jeden den v Londýně) viděl něco kolem 200 superaut...v jeden den enzo,veyron ss, 2x one-77,f50 a 250gto...Můj názor..že tu někdo někoho tahá za nos
A to enzo, f40 a f50 su teraz vystavene v jednom showroome v londyne takze to je mozne ze ich videl naraz
jakub0040 píše:a pozeral som na autogespot ze tronventador mohol tiez vidiet lebo sa vratil do londyna, naposledy ho videli 11.12.
Keby si sa pozeral pořádně, všimnul by sis, že je k tomu spotu napsáno: I saw it a month ago...Troventador, je už totiž asi měsíc na prodej...http://www.gtspirit.com/2013/11/25/for- ... aventador/, když už jsi to teda vytáhnul